Thursday, August 5, 2010

Sok minden megváltozott az elmúlt néhány évben mióta meg vettem az első motorkerékpárom, és úgy érzem, hogy meg kell osztanom a saját tapasztalataimat, vagy pontosabban, tapasztalatainkat, mert a legtöbb alkalommal, a feleségemmel együtt, Szidivel motorozok.

Erdélyi magyarok vagyunk Romániából, ne légy paraszt és ne kötekedj az esetleges helyesírási hibák miatt, inkább jelezd ezeket nekem, köszönöm.


Rólunk:

Szidi, 27 – egyetemi hallgató – A MOGYÉ-n (Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti  Egyetem), szereti a kalandokat, szabadtéri sportokat és egyéb ehhez kapcsolódó tevékenységek, kivéve azokat, amelyek sérülést okozhatnak.Ő a felelős a német nyelven való beszélgetéssel,  fedélzeti videó-és fotózás, mosás és a főzés:)

Szabi, 30 – idegenvezető, de soha nem dolgozott a szakmában – szereti a kalandokat, terepezést, az  adrenalint és minden más tevékenységet, ideértve azokat is amik sérüléseket okozhatnak - ha a móka megéri!
Ő a felelős az útitervszerkesztéssel, az ő felelőssége a papírmunka, az útinapló vezetése, a jármű ellenőrzése, karbantartása, javítása, a biztonság, csomagok elrendezése és a fényképezés.


Remélem hogy élvezettel fogod olvasni a kalandjainkat és sok érdekes és hasznos információt találsz majd és gyakran visszalátogatsz majd az oldalunkra.



"Nem a cél a lényeg, hanem az út maga

"





Responses to "Rólunk"

Write a comment